Preview Mode Links will not work in preview mode

Emma & Fridas Beauty Routine

Oct 17, 2018

Emma och Frida tar sig an några av de många frågor som forsat in från lyssnarna. Hur säkrar du din skönhetsrutin på resan? Finns det någon produkt som skyddar huden från föroreningar? Behöver du antiage-produkter om du är 22? Det är bara ett axplock av alla frågor Emma och Frida hinner med.


Oct 10, 2018

Hår, hår, hår! En djupdykning i hårvårdande rutiner. Lyssna till slutet! Där kommer en snabb sammanfattning av alla produkter som nämns i programmet. 


Oct 3, 2018

Emma och Frida glömmer ansiktet för en sekund och riktar sin uppmärksamhet mot kroppen. Det blir torrborstning, kroppsserum och mycket mer. Sist i programmet kommer som alltid en sammanfattning. Perfekt för kalenderbitaren och alla andra.


Sep 26, 2018

Spänn fast säkerhetsbältena för nu blir det verkligen åka av. Primer, foundation, concealer ... men visst börjar man väl med rouge, eller med ögonen? Eller? Emma och Frida reder ut begreppen, redogör för sina personliga sminkrutiner och kommer med ovärderliga produkttips. Glöm inte att lyssna till slutet...


Sep 19, 2018

Lillördag igen och det betyder så klart beauty-time med Emma och Frida. Den här gången sätter de tänderna (är de blekta förresten? Lyssna och bli varse!) i en radda omistliga produkter till human priser. Dessutom lyssnartips och lyssnarfrågor. Gå in på